Местоположение

Къща до София – на 15 минути от града

Къщите са разположени непосредствено до с. Равно поле, Община Елин Пелин, Област София, само на 20 минути от центъра на столицата и на 15 минути от Международното летище София, с изумителна гледка към планината Витоша. Район, отличаващ се с чистия си въздух и благоприятстващ за една спокойна и здравословна атмосфера за живеене.

 

За удобството на живеещите в новият квартал, в непосредствена близост до жилищната група от къщи, се предвижда в озеленено пространство, изграждането на детски кът за игра и уютно място за релакс, както и Параклис ”Свети Мина“.

В близост до новият квартал на  с. Равно поле се намират:

Основно Училище „Христо Ботев“ (с. Равно поле). http://www.uchilishtata.bg/

Разстояние 900м. 2 мин. Училището е оборудван с компютърна зала.

⇒ Целодневна Детска Градина „Кокиче“ (с. Равно поле)

Разстояние 900м. 2мин.

⇒ Бензиностанция на „Петрол“ АД

Разстояние 150м. 1 мин.

Голф клуб и СПА „Св. София“ 

Разстояние 2км. 5мин.

Голф игрището отговаря на всички европейски стандарти за игра на голф. 18-те дупки са по дизайн на легендата в голфа Пол МакГинли. Подходящо е за всички квалификационни нива – от начинаещи до напреднали. Той предлага уникална комбинация от модерно голф игрище, стилен ресторант и СПА център Клубът разполага с Голф академия, която включва драйвинг рейндж, учебни тренажори, учебно игрище с 2 дупки, видеосистеми за компютърен анализ.

СПА центърът включва финландска сауна, билкова сауна, парна баня, ледена стая, релакс зона, фитнес и басейн. Басейнът е с минерална вода и разполага с вътрешна и външна част.

Геотермален извор със статут от държавно значение- намира се в с. Равно поле. Минералният състав на водата и дебитът позволяват развитието на населеното място като балнеоложки център.

Равнополски манастир „Св. 40 мъченици“– намира се на около 1,5 км. югозападно от с. Равно поле. Манастирът е основан през XIII век и възобновен през XXв.

Православна църква „Света Троица“-намира се в с. Равно поле. Построена е в периода 1832-1835 г.

Международно летище София

Разстояние 20км. 17 мин.

Летище „Лесново“.

Разстояние 13км. 20мин. На летище Лесново оперират два авиоклуба, изпълняващи обучителни курсове и развлекателни полети.

Магистрали и Околовръстен път

На равно разстояние от 5км. от двете основни магситрали „Тракия“ и „Хемус“.

На 10км. от южната дъга на Околовръстен път и новата отсечка между кв. Младост и магистрала Тракия с краен срок на реконструкцията  през 2021г.